söndag 10 april 2011

Lön för mödan!

Fru Ljunggren har på senare tid specialiserat sig på att hitta småloppisar.
Loppisar anordnade av olika föreningar, idrottsöreningar & privata loppisar har vart villebråd för loppissugen fru Ljunggren.
Vi har med andra ord svikit de stora loppisarna för att prova lyckan på annat håll.

När man letar på nya ställen kan det bli hur bra fynd som helst med lite tur.
Kika på de här snygginarna från Upsala Ekeby & västtyska vaser från Scheurich!


Den stora vasen är en golvvas från Scheurich, orginal etiketten sitter kvar. Den är riktigt maffig i storlek.
Till vänster står en annan läcker västtysk vas i grönt & mörkt brunt, här kan ni kika på fler West Germany vaser.

Den främre vasen med hänkel är från Upsala Ekeby, den är stämplad med nr. 1034-188.
Ingrid Atterberg har stått för design. Här har ni en annan vacker vas från Upsala Ekeby.

Har även sett att ni andra börjat hitta roliga & snygga fynd, kan det vara så att våren lockar fram många axtra fina fynd & nya loppisar?

Trevlig kväll önskar Retroprylar!

Måste bara tillägga att den läckra 70-tals duken i brunt & orange kommer från Ahlmedals, även den ett ganska nytt loppisfynd, textil har det blivit mycket av senaste tiden.

5 kommentarer:

 1. Åh, Scheurich-vaser är lite av loppisarnas doldis (iaf här i norrland), kul att se att fler har fastnat för dessa gamla godingar :)

  SvaraRadera
 2. Snygga vaser! Atterberg-vasen har jag spanat in på Tradera tidigare, men jag missade den budgivningen tyvärr. Tycker att den har så fina färger.

  SvaraRadera
 3. Superfin golvvas! Jag har köpt in tre stycken den senaste veckan, jag tror jag har fått lite dille :) Bild kommer i bloggen i morgon.

  SvaraRadera
 4. Eftersom vi inte har så många fasta loppisar här omkring så blir det just mycke av små idella loppisar samt bakluckeloppisar på sommaren. Det blir mänga att besöka och man får se mycke skräp men så finns där också den lilla extra oftast till oförskämt bra pris å då är det mödan värt.

  SvaraRadera
 5. Jag vet visserligen inte var ni bor, men om ni bor i Stockholmsområdet kommer här ett tips om en loppis att besöka! Huddinge IK håller loppmarknad i Björkängshallen i Huddinge lördagen den 7 maj. Jag och min familj ska rensa vindar, garage och förråd och ha ett bord på loppisen. Det ska bli kul! Mer info om loppisen finns på http://www.huddingehockey.com/innebandy/

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...