söndag 27 februari 2011

Det kommer mera! Vilken tror ni på?

Nu hittar ni även Blå Eld från Rörstrand, Neptun Upsala Ekeby Gefle, läckra retro bestick i teak & lite annat smått & gott bland våra Tradera auktioner.
Som ni förstår så blir det inte så mycket "riktigt" bloggande denna helg då tiden som inte läggs på jobb går till att auktionera ut på Tradera.
Har man tur kan man skrapa ihop några riksdaler till nya fynd ;-)
Än så länge verkar den lilla teak lampan med frostat glas vara den hetaste prylen, men jag tror att Berså-koppen kommer på slutet & jag tror även starkt på Berit Ternell assietterna från Bo-Fajans.

Men här är den auktion jag tror mest på.
Vilken retropryl tror ni inbringar flest riksdaler?

Handlar ni själva mycket på Tradera?

Trevlig söndag önskar Retroprylar!

4 kommentarer:

 1. Jag är aldrig på Tradera, hinner inte vara där och kolla och orkar inte sälja (bara tanken på att packa tallrikar och gå till postställe gör mig trött). Säljer jag så säljer jag på Blocket, endast avhämtning, och bakluckeloppisar. Missar ju en del, inser jag, men jaja. Jag gissar också på Blå Eld-kittet med den fina skålen.

  SvaraRadera
 2. Är imponerad av hur mycket ni fått ut på Tradera! Jag har jobbat på att få ut ett gäng auktioner några veckor men jag har inte ens orkar fota allt än... Men jag budar gärna hem saker från Tradera, spanar där nästan varje dag. :)
  Blå eld funkar alltid bra på Tradera, men jag har märkt att många Bo Fajans-grejer drar iväg också. Så jag tror att Labyrint-assietterna kan dra in en hel del.

  SvaraRadera
 3. Har tidigare handlat en hel del på Tradera men numera blir det bara om det är något speciellt ovanligt eller för komlettering. Säljer inte eftersom jag är för mycket samlare och kan inte göra mig av med något...
  Håller med föregående - Blå Eld brukar gå hem!

  SvaraRadera
 4. Blå Eld tror jag på!

  Jag har letat efter en mejladress till er apropå grejerna ni var intresserade av, men jag har inte hittat den. Mejla mig istället på porslinsbloggen @ gmail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...